Advent

Glædelig Jul

Den første advent består af et filtet stykke forestillende græs og himmel. Der er på syet pailetter på himlen,som blinkende stjerner. Den store stjerne er filtet for sig og syet på med kædesting. Der er lavet en lille lomme til en cd. Strategiske steder på filten er syet halvdelen af store tryklåse. Billedet skal symbolisere " Dejlig er den himmelblå"

Der er klippet huller i den gule stjerne, så lyset kan reflekter i cd. Der er syet tryklåse i så den sidder godt.

2 Advent er det træerne i skoven. der er filtet forskellige grønne stykker og grantræerne er syet sammen på maskine i tre lag så de virker rummelige. Store tryklåse ( halvdelen) er syet på det store himmeltæppe.Nu syes de andre halvdele på træerne. Nu er grantræerne klar til at blive sat på himmeltæppet. Symbolisere " juletræet med sin pynt"

Forslag til grantræer i skoven.

3 Advent. Et filtet hus med vindue. Bag på vinduet er syet eller filtet et gult stykke på som en lomme. På bagsiden af huset er syet tryklåse. Huset sættes på det store himmeltæppe. Ud af vinduet kikker nissen og haren, som er strikkede fingerdukker. Billedet symbolisere sangen: I en skov en hytte lå ....

Rudolf er tegnet på pap,klippet ud af gylden filt(2 stk) og syet sammen med knaphulsting og stoppet ud med uld. Øjne og konturer er nålet på. Den halve tryklås bagpå og sat fast på billedet. Billedet symbolisere Rudolf med den røde tud.

Det færdige adventsbillede og der er blevet sunget nogle sange især julesange undervejs. GLÆDELIG JUL

Nyeste kommentarer

27.02 | 19:23

Tak skal du have Konrad

27.02 | 13:53

Din hjemmeside er nyttig. Tak! --------------------------------------- http://w...

25.07 | 10:46

Hej Inge - Jeg har delt din fine beretning om jurten med Grima´s faceboo...

25.07 | 10:43

"På dette link er der en udførlig beskrivelse af det fantastiske arbej...